SPONSOR BAĞLANTILARIMIZ

6 Haziran 2013 Perşembe

UMUT



KONU :
Umut, yurtdışında hapis yatan Yılmaz’ın yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköy’de başlayan ve Istanbul’da devam eden olaylar zincirini konu ediyor. Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin veteran sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur. 

Umut’u kurtarmak için çareler azaldıkça Yılmaz kaderle işbirliğine girer ve kendini akıl almaz bir can pazarlığının içinde bulur. Umulmadık bi

Diğer

28 farklı mekana yayılan çekimlerin ilk etabı Kasım 2008’de Tekirdağ’da başlandı. Şarköy yakınlarındaki Hoşköy ve Güzelköy ile çeşitli tren istasyonları Trakya’daki başlıca çekim mekanlarıydı. İstanbul’daki ikinci etap çekimleri ise Beyoğlu ve Beyazıt başta olmak üzere Sultanahmet’ten Kanlıca’ya, Maslak’tan Beykoz’a uzanan, özenle seçilen muhtelif mekanlarda gerçekleştirildi. Çekimlerin bir kısmı Kanlıca’daki 19.yüzyıla ait Abud Efendi Yalısı’nda gerçekleştirildi. Bir diğer çekim mekanı ise, Beyazıt’da yıllarca turist ağırladıktan sonra son sekiz senedir terkedilmiş olan bir oteldi. Otel, çekimlerde kullanılmak üzere onarıldı, otantik bina eski güzel günlerine geri döndürüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder